DISTRIBUIȚI

SERVICII CONSTRUCTII: Sistem integrat de servicii in domeniul constructiilor, de la consultanta tehnica, la furnizarea si montajul materialelor geosintetice.

Servicii constructii CON-CYN GEOCONSTRUCT
Servicii constructii CON-CYN GEOCONSTRUCT

CONSULTANTA TEHNICA IN ALEGEREA SOLUTIILOR OPTIME

Compania de constructii CON-CYN GEO-CONSTRUCT a fost infiintata in 2012, de atunci cu fiecare lucrare executata am crescut, am acumulat experienta si am reusit  ne diversificam constant serviciile si participarea pe piata constructiilor. Am fost si suntem prezenti in santiere mari.

Solutiile optime le pot oferi doar cei care executa lucrari. Multe si variate. De aceea noi suntem potriviti pentru a oferi solutii. Avem experienta atat in lucrari de mare anvergura cat si in lucrari si santiere de mici dimensiuni, astfel veti gasi in noi nu doar un executant, ci si un partener  de incredere care va este alaturi in tot procesul.

Gama lucrarilor executate de noi este variata:

 • lucrari civile;
 • constructii industriale;
 • lucrari de infrastructura;
 • constructii speciale;
 • constructii baraluri slamuri chimice;
 • impermeabilizarea bazine retentive ape pluviale;
 • constructie de lacuri artificiale;
 • ecologicare iazuri de decantare;
 • inchidere depozite neconforme de deseuri;
 • constructie depozite deseuri ecologice.

Experienta acumulata in timp, o echipa experimentata, utilajele performante, ne califica in oferirea de consultanta.

Suntem ingeniosi si practici. Cautam mereu solutii tehnice care sa prezinte atat siguranta, precizie in executie, predarea in termen a lucrarilor, si nu in ultimul rand satisfactia beneficiarului.

Click aici pentru RECOMANDARI.

Click aici pentru lucrari din PORTOFOLIUL nostru.

FURNIZARE MATERIALE GEOSINTETICE

Experienta ne-a invatat ca reteta succesului unei lucrari bune si durabile inseamna deopotriva materiale de calitate. De aceea noi nu doar  montam material geosintetic ci suntem si  importatori si furnizori de materiale geosintetice de cea mai buna calitate.

Materialele geosintetice includ o gama larga de materiale sintetice folosite in  lucrari geotehnice (izolarea deseurilor, canale, malurile raurilor, pante, drumuri), inginerie civila, de mediu si hidraulica.

Sunt solutia inovatoare dedicata constructiilori pe soluri dificile, inlocuind cu succes variante comune si mai costisitoare cum sunt  betonul, substituentii de sol ori structurile de sustinere.

Materialele geosintetice sunt versatile, putin costisitoare, ocupa mai putin loc decat straturile natural echivalente, sunt fabricate de obicei ca straturi sau panouri de dimensiuni mari, ceea ce inseamna mai putine imbinari, deci un control mai bun la instalare, au impermeabilitate mai buna si o rezistenta mai mare, au in general un cost mai scazut al achizitie, transportului si instalarii decat materialel natural si raspund exigentelor de mediu.

Click aici pentru detalii materiale geosintetice pentru constructii!

ASISTENTA TEHNICA SI MONTAJ MATERIALE GEOSINTETICE

Avem peste 20 de lucrari in santiere mari. Executam cu precizie si livram lucrarile la termen.

Folosirea materialelor in conformitate cu normele in vigoare si mai ales conform specificatiei producatorilor este o conditie obligatorie pentru a avea calitate in executie.

Suntem un partener de incredere pentru ca oferim servicii constructii de calitate, ne informam permanent si suntem la curent cu cele mai noi solutii propuse pe piata constructiilor.

CON-CYN GEO-CONSTRUCT SRL este importator direct si distribuitor autorizat de materiale geosintetice. Detinem echipe specializate, echipamente profesionale, expertiza si experienta necesara pentru realizarea urmatoarelor tipuri de lucrari:

Servicii Con-Cyn Geo-Construct Servicii Con-Cyn Geo-Construct

Contacteaza-ne pentru a primi consultanta specializata in alegerea celor mai bune solutii!

  Formular de contact

  Nume *

  Prenume *

  Functie *

  Companie *

  Telefon *

  E-mail *

  Subiect *

  Mesajul Dvs. *

  Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii