Aparatul MIT – Arc Tester ASTM

DISTRIBUIȚI
Printeaza Catalogul de materiale geosintetice
Printeaza Brosura Rezervor Flexibil

TESTAREA INTEGRITATII GEOMEMBRANEI CU SENSOR DDS® MIT – Arc Tester ASTM

Tehnologia SENSOR DDS® MIT Arc Tester a fost dezvoltată special pentru controlul calității căptușelilor cu geomembrane expuse, cum ar fi membranele sintetice sau asfaltul

Chiar și în cazul în care deteriorarea este mai mică de 1 mm², echipamentul va genera o alarmă audio-vizuală pentru a avertiza tehnicianul că s-au depistat defecte.

Se folosește direct după instalarea unei geomembrane. Sistemul electronic verifică integritatea întregii suprafețe, inclusiv sudurile. Acest lucru ne permite să găsim toate defectele (de exemplu, cauzate de tranzit sau în urma transportului ) până la daune de dimensiunea unei intepaturi.

Toate lucrarile de impermeabilizare cu geomembrană trebuie testate temeinic pentru a se asigura că există o integritate completă, înainte de plasarea oricărui mediu de acoperire peste geomembrane.

Defectele la instalarea de geomembrane sunt aproape întotdeauna cauzate de tranzit, prin urmare testarea protejează atât clientul, cât și instalatorul.

Sistemele standard de control al calității oferite în mod normal de antreprenorii de instalare a căptușelii se concentrează asupra defectelor de instalare. Aceste controale vor depista defectiunile datorate unor cauze terte cum ar fi traficul sau imprastierea materialelor de acoperire.

Sensor DDS MIT Arc Tester va detecta pana si cea mai mica intepatura, dar nu mai poate fi utilizat odata ce membrana este acoperita