Elemente prefabricate din beton

CON-CYNGEOCONSTRUCT ofera o gama variata de elemente prefabricate din beton, realizate in functie de cerintele clientului.

Executam la comanda: fundatii pahar din beton, stalpi, grinzi si pane prefabricate din beton, pereti din beton, elemente planseu.

Aceaste solutii in constructii sunt din ce in ce mai folosite in ultimii ani, tocmai datorita faptului ca reduc timpul de executie,  elementele prefabricate din beton au rezistenta sporita, iar raportul calitate – pret este foarte bun.

Utilizam tehnologii profesionale, personal calificat cat si materiale de cea mai buna calitate. Productia prefabricatelor se face intr-un mediu controlat, temperatura si umiditatea sunt constante pentru a nu afecta calitatea lucrarii finale.

Realizam la comanda orice tip de etieri si grinzi pentru orice tip de constructie: hale, case, depozite etc.

Prefabricatele pot fi livrate, la cerere, direct in santier si asiguram totodata si montajul, acolo unde se solicita acest lucru.

Beneficii elemente prefabricate din beton:

  • Rapiditate in montajul elementelor;
  • Flexibillitate la montaj – elementele sunt usor de combinat;
  • Adaptabilitate – realizarea pe dimensiunile si cerintele clientului.

Executia lucrarii are loc la punctul de lucru din localitatea Ciorogarla, judetul Ilfov, intr-o hala acoperita, conditiile de executie urmeaza normele in domeniu.

Echipa Con-Cyn Geoconstruct integreaza betonisti-constructori calificati cu experienta in domeniu, astfel incat cerintele proiectantilor sa fie indeplinite in detaliu.

Acestia lucreaza in atelierul nostru pentru pregatirea si fasonarea otelului beton sau pe santiere de constructii, la locul de punere in opera a materialelor. Lucrarile se executa in baza unor regulamente stricte, respectandu-se toate normele de protectie a muncii.

Con-Cyn Geoconstruct se bucura de o vasta experienta, avand un portofoliu vast ce include lucrari de mare anvergura. Pentru a vizualiza proiectele noastre va rugam accesati pagina de Portofoliu: click aici!

Avem experienta atat in lucrari de mare complexitate, cat si in lucrari si santiere de mici dimensiuni, astfel veti gasi in noi nu doar un executant, ci si un partener  de incredere in finalizarea planurilor dumneavoastra.

Cel mai bun raport calitate – pret si personal calificat  pentru elemente prefabricate din beton! Garantat. Cereti o oferta: 0773.961.328

elemente prefabricate din beton
elemente prefabricate din beton