Inchidere depozit neconform de deseuri Alesd, jud Bihor

DISTRIBUIȚI
Printeaza Catalogul de materiale geosintetice
Printeaza Brosura Rezervor Flexibil
Inchidere depozit neconform de deseuri Alesd jud. Bihor
Inchidere depozit neconform de deseuri Alesd jud. Bihor

Lucrari de inchidere depozit neconform de deseuri Alesd, jud. Bihor

Suprafata totala lucrare inchidere depozit neconform de deseuri Alesd: 17.400 mp

Beneficiar: Consiliul Judetean Bihor

Antreprenor general: SC Constructii Bihor SRL

Materiale folosite: geocompozit bentonitic, geocompozit drenaj gaz, geocompozit drenaj apa

Servicii furnizate:

  • Furnizare materiale geosintetice
  • Montaj sandwich geosintetice

Depozitele neconforme de deseuri contin cantitati importante de reziduuri, acumulate in ani de zile, reprezentand surse semnificative de poluare a solului, a aerului si a panzei freatice si de imbolnavire a populatiei.

Civilizatia moderna, stilul de viata, dezvoltarea industriei au dus la producerea unor cantitati din ce in ce mai mare de resturi, care pot influenta negativ calitatea vietii, dar si sustenabilitatea mediului inconjurator.

Nu ne putem imagina cum ar arata totul in jurul nostru, daca aerul ar fi un smog continuu, am avea pungi de gunoaie la fiecare colt de strada, aerul ar fi imbacsit de tot felul de „arome”, apa ar fi de nefolosit. Din pacate, aceasta realitate exista, insa nu generalizata. Din fericire!

Tocmai de aceea este important sa pastram, sa protejam si sa aparam generatiile prezente si viitoare de efectele nedorite ale propriului nostru stil de viata. Eco-friendly deja nu mai este o sintagma folosita de dragul de a fi in trend, ci este un deziderat al nostru, al tuturora.

Deseurile neconforme pot afecta sanatatea celor din jur, pot impacta in mod negativ oamenii, mediul, aerul, apa.

In acest sens. lucrarile de inchidere a depozitelor neconforme reprezinta una dintre solutiile cele mai fiabile pentru a inlatura riscurile de poluare si a reda peisajului o noua viata, o noua infatisare, un nou inceput.

Inchidere depozit neconform de deseuri Alesd: o solutie impotriva efectelor poluarii mediului!

O solutie pentru imbunatatirea calitatii vietii si redarii unui echilibru intre mediul inconjurator si impactul uman asupra acestuia.